Zoeken

Ondernemen met een missie

Bijgewerkt op: 22 mrt. 2021

Wat is er mooier dan ondernemen met je hart? Voor ons super belangrijk, want zonder passie en échte aandacht en werken aan mooier en groter doel dan onszelf. Dat geeft ons nóg meer push om verder te werken aan het next level.

Juist daarom is er constant de wens geweest om naast mooie programma's voor jou te schrijven, ook goede doelen te koppelen aan onze prestaties.

Met gepaste trots zijn we dan ook heel blij om aan te kondigen dat we niet één maar liefst twee goede doelen mogen steunen met de verkoop van het boek: Yes ik wil Omzet!

In deze blog maken we de eerste van de twee bekend: Stichting Africa Wood Grow

Het idee achter Africa Wood Grow komt van Daniel Muvali en Roeland Lelieveld. In 2005 liepen ze samen stage in Kenia, tijdens deze stage zagen ze veel problemen die met meer bomen en bladerdak opgelost zouden kunnen worden. Daniel en Roeland kregen het verlangen om het landschap te vergroenen en bomen te planten. Maar hoe doe je zo iets. Roeland ging terug naar Nederland en Daniel ronde zijn studie in Kenia af. Na vijf jaar contact houden en was het nog steeds duidelijk er moesten bomen geplant worden. In 2010 hebben Daniel en Roeland Africa Wood Grow ltd. opgericht een privaat bos met eigen geld. Het moest gewoon gedaan worden en ze hadden succes. Het bos groeide en werd inmiddels al 4 keer gekopieerd. De lokale boeren mogen niet achter blijven daarom werd in 2014 de stichting opgericht. Op deze manier kunnen we met donaties de lokale boeren ook mee laten doen. Daniel en Roeland zijn al heel blij dat het zo goed gaat, toch kan er nog genoeg gedaan worden daarom gaan ze stevig door.

Hoe gaaf is het om te weten dat we per verkocht boek een donatie doen aan dit fantastische doel. En per vijf verkochte boeken kunnen de boeren in Kenia een boom planten!

Wil je alvast doneren kan dat natuurlijk ook, dat kan met de onderstaande QR code!


Houd ook onze Facebook in de gaten voor meer nieuws rondom deze toffe samenwerking!

Voor meer informatie over de stichting: https://africawoodgrow.org/

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
circle-cropped.png