Lees, laat jezelf inspireren en kan tegelijkertijd een kind in Zambia naar school

Zoals in onze eerdere blog al aangekondigd, vinden we werken met ons hart het mooiste wat er is. En daarom koppelen we vanaf het begin twee goede doelen aan het boek: Yes ik wil omzet!


Het tweede goede doel wat we willen presenteren is: Basic Write. Een jonge en dynamische stichting die zich inzet voor betere educatie in Zambia.


Mission statement van Basic Write: kinderen in Zambia helpen met educatie door toegang te geven tot schrijfmateriaal. Basic Write gelooft dat dit een basis recht is (vandaar de naam) en dat educatie de sleutel is van veel problemen. Naast de educatieve kant van schrijfmateriaal willen we ook de creativiteit stimuleren en zorgen dat kinderen zich kunnen uiten door pen en papier.


Het doel is om in 2025 alle kinderen in Zambia toegang te geven tot schrijfmateriaal.


Met de huidige situatie gaat dit wel steeds meer een uitdaging worden, maar het zal ons niet tegenhouden om kleine stapjes vooruit te zetten.


Er is een groot tekort aan schrijfmateriaal in Zambia. Basisartikelen zoals pennen, potloden en notitieboekjes zijn essentieel voor het onderwijs. In ontwikkelde landen nemen we deze als vanzelfsprekend aan, aangezien ze overal verkrijgbaar zijn. 


Voor de kinderen in Zambia is schrijfmateriaal schaars en wordt het beschouwd als een 'luxeartikel'. In sommige gevallen wordt een enkele pen gedeeld met vier studenten…!


Met Basic Write zamelt pennen en notitieboekjes in voor de Linda Community School in Livingstone, Zambia. Samen kunnen we het verschil maken!


Per 12 verkochte boeken maken we het door de donatie die hierbij vrij komt mogelijk voor Basic Write om het schoolgeld van een kind voor een heel jaar te betalen.

Op die manier krijgen kinderen die in nood zitten, doordat ze wees zijn geworden bijvoorbeeld, een kans op goed onderwijs.


We zijn super trots op onze goede doelen die gekoppeld zijn aan het boek.


Onderneem ook met je hart samen met het boek: 'Yes ik wil omzet!'32 keer bekeken0 reacties
 

Storm Sales Solutions

Inschrijfformulier

035 76 000 50

Van Coothplein 41, Breda

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

©2020 door www.welkombijstorm.nl. Met trots gemaakt met Wix.com