Zoeken

Live Stream: Mind Body Attitude

Bijgewerkt op: 22 mrt. 2021

29 oktober was het zover, de live stream mini sessies in de bibliotheek van Dordrecht Aanzet!

Met Stacey Seedorf, Erwin Grootenboer en Hans Jansen als gastsprekers. Gingen we in gesprek met ondernemers over onderwerpen waar het nieuwe ondernemen mee te maken heeft en nog gaat krijgen.

Hoe bedrijf je verkoop in deze maatschappij op afstand? Hoe werk je lekker door ondanks zoveel ballen in de lucht? Hoe maak je verkoopstrategie aantrekkelijk zonder al teveel tijd hieraan te verbranden?

Anasha van Tooren en Sharon van Engelen hadden een heerlijke ambiance in het Café Americain verzorgt en toeschouwers konden live hun vragen stellen.

Dank voor alle 'aanwezigen' voor hun bijdragen en speciale dank aan de tafelgasten. Voor Storm Sales Solutions hadden we mooie tafelgasten, die in de start up fase van hun bedrijf zitten. Veel vragen vanuit hun perspectief zorgden voor een goeie wisselwerking.

Jochem van Lier van het bedrijf Manus en Roelien de Korne van het bedrijf Wine of Mine konden live hun vraagstukken neerleggen en zorgden voor de nodige dynamiek. Heel tof!

De livestream is in zijn geheel terug te bekijken op de Facebook groep van Ondernemers Onderweg (de organisator van Mind Body Attitude) te vinden: https://www.facebook.com/OndernemersOnderweg volg deze pagina als je geen inspiratie meer wilt missen!


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
circle-cropped.png