Zoeken

Q&A via Ondernemers Onderweg

Bijgewerkt op: 22 mrt. 2021

Save the date: Donderdag 5 november om 16:00 uur doen we het live event van Mind Body Attitude nog eens dunnetjes over. Kruip achter je laptop en stel je vraag aan Erwin Grootenboer als het gaat over jouw sales.

Geen enkele salesvraag is te gek, alles mag op tafel komen.

Loop je ergens tegen aan of ben je voor je gevoel lekker op weg en wil je graag even de bevestiging hiervan krijgen? Het kan allemaal. Via Zoom is er alle ruimte om dieper in te gaan op jouw persoonlijk journey.

Ook dat maakt deze evenementen van Ondernemers Onderweg zo bijzonder. Het is super interactief en laagdrempelig. Tegelijk is het een mooi moment om te 'netwerken' nieuwe stijl waarbij ondernemers elkaar online kunnen ontmoeten in plaats van op bijvoorbeeld een netwerkborrel.

Sharon van Engelen en Anasha van Tooren zijn er als moderators weer bij om alles in goede banen te leiden. Grote dank aan de organisatie en iedereen die zich aan de event heeft verbonden. Meld je aan via deze link: https://www.linkedin.com/events/mbamastermindq-ameterwingrooten6728694544621174784/

Kijk ook voor meer informatie op de website van Mind Body Attitude: https://www.ondernemersonderweg.nl/?fbclid=IwAR0Kg8I7B_AhG1UeeNvwrkl7CYmbKqAJQ9EbIoKzTFtdZDKSepeZh_gBzBY

Meldt je GRATIS aan en wie weet komen jouw vragen aan de beurt. :D

See you there!


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
circle-cropped.png