Leadgeneratie 2.0 en betaal per lead!

Constante stroom aan nieuwe leads
Bij geen resultaat betaal je alleen de verspreidings-kosten
Betere rendementen op je marketing
het NUL-risico lead abonnement

De meeste organisaties spenderen duizenden euro's om hun bedrijf zichtbaar te maken. Die investering leidt helaas niet automatisch tot voldoende en/of goede leads. Wil jij ook meer succes met het vinden van nieuwe leads? En een aantoonbaar beter rendement op je te besteden marketingbudget?

Onze formule

1. Online campagne

Aansprekende advertenties afgestemd op je doelgroep en regio. Met je eigen bedrijfsnaam en huisstijl. Bijvoorbeeld via: Facebook, Instagram, TikTok of LinkedIn – we zijn zichtbaar daar waar jouw doelgroep de meeste tijd spendeert.

2. Call to action

Om je bedrijf goed in de etalage te zetten, is het van belang een mooie leadmagnet te maken. Denk daarbij aan een mooie tijdelijke deal die aansprekend werkt voor je doelgroep. Deze werkt als een magneet voor jou doelgroep en kan direct reageren op deze (tijdelijke deal)

3. Eigen leads op afroep

Alle inschrijvingen komen (na onze screening) bij jou in de mailbox terecht. We checken de lead op volledigheid en zien toe dat ze op tijd bij je terecht komen. Daarnaast zetten we onze Whattsapp robot in om te checken of het telefoon-nummer klopt en mogelijk direct met slimme tools direct een afspraak in te schieten in jouw eigen agenda.Het enige wat jij moet doen is te reageren op de lead die binnenkomt.  

Wat jij krijgt:

  • Je verspilt geen tijd, geld en energie aan de verkeerde zaken
  • Je krijgt structureel nieuwe leads en omzet
  • Je loopt geen risico door een no-cure no-pay constructie
10+
Jaar ervaring
20.000+
leads gevonden
€ 2M+
besparing

Intelligente digitale lead generatie

Zie ons als je persoonlijke, lead generator. Een schakel in je marketing. In plaats van netwerken en mooie (digitale) etalages bouwen, in de hoop dat de juiste klanten langskomen, gaan wij online naar je doelgroep toe. Met aansprekende advertentiecampagnes en slimme tools om tegen lage kosten en met weinig inspanning de juiste, gekwalificeerde leads te selecteren.

Digitale advertentiecampagnes als onderdeel van je strategie

We zijn de brug tussen Sales en marketing. Marketing gaat over huisstijl, (employer) branding, naamsbekendheid en je online visitekaartje. Dat is enorm belangrijk en waardevol, maar een andere tak van sport dan succesvol online leads werven. Daarom werken wij perfect samen met je bestaande marketingbureau of interne specialisten. Op basis van hun input gaan wij aan de slag. Heb je geen marketeers? Geen nood, al het (beeld)materiaal dat we nodig hebben voor onze online advertentiecampagnes maken we in eigen beheer, zonder extra kosten.

Geautomatiseerd lead generatie

Aan de hand van jouw input stellen wij een profiel op van de doelgroep. Op welke digitale platforms zijn ze actief, en waar en wanneer kunnen we ze het beste benaderen? Vervolgens gaat onze geautomatiseerde, digitale leadgenerator voor je aan het werk. Daarna betaal je alleen de directe verspreidingskosten en ons pas als er daadwerkelijk leads uitkomen.

Naar de rekenhulp
Bespaar op je leadgeneratie kosten

Weten wat een lead je zou kosten?

Leadgeneratie kosten zijn fors gestegen in de markt. Ook het plaatsen van standaard advertenties of doorzoeken van databases is duurder geworden. Veel bedrijven nemen zelf de marketing ter hand, maar boeken daar onvoldoende resultaat mee. Via onze methodiek betaal jij alleen de directe verspreidingskosten en ons alleen als er daadwerkelijk leads uitkomen. Bereken hieronder hoeveel je kunt besparen op je leadgeneratie uitgaven:

Extra optie 1: Aanzuivering
Mocht het gewenst zijn kan ons team van specialisten de beste leads voor je filteren. Door na te bellen en het eerste gesprek met ze te voeren weet jij zeker dat alleen echt kansrijke leads bij jou aan tafel zitten.

Extra optie 2: Accountmanager
Soms is het fijn om ook een extra aanspreekpunt te hebben. Die je nog verder helpt om je organisatie toekomstbestendig te maken. Dit door extra te sturen op de doelgroepen en jouw traject verder te analyseren. Daarom is er de optie om het traject met een remote accountmanager aan te gaan!

Verwachte kosten bij traditionele kanalen

All done! 
Your submission has been sent to your email
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Contact

Neem contact op met Storm

We reageren binnen 1 werkdag

Ben je benieuwd wat Storm voor jou kan betekenen? En wil je graag meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via mail, telefoon of het contactformulier. We reageren altijd binnen één werkdag en gaan graag met je in gesprek.

Dankjewel, we hebben je bericht goed ontvangen.
Oeps, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens!
Testimonials

Zo denken onze klanten erover:

Professional work, awesome!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit. Phasellus feugiat lacus vitae neque ornare, vitae libero!

Draco Malfoy
Developer @buckybwe

Professional work, awesome!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit. Phasellus feugiat lacus vitae neque ornare, vitae libero!

Draco Malfoy
Developer @buckybwe

Professional work, awesome!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit. Phasellus feugiat lacus vitae neque ornare, vitae libero!

Draco Malfoy
Developer @buckybwe