Over ons

Maak kennis met Storm

Bij Storm geloven we dat werkgeluk aan de basis ligt van al je successen. Daarom staan passie, plezier en positiviteit centraal in alles wat we doen. Spreken die waarden je aan? Dan vertellen we je graag meer over wie we zijn en waar onze kracht ligt.

Onze aanpak

Storm is er voor iedere ondernemer die ambitieus is, positief in het leven staat en op zoek is naar meer sales, omzet en werkplezier. Samen met Storm bespaar je tijd, geld en energie en werk je zonder omzetstress aan het groeien van je business. Hierdoor werk je niet enkel in, maar ook aan je bedrijf, en kun je eindelijk weer echt ondernemer zijn.

Erwin

Storm oprichter

Mijn naam is Erwin Grootenboer. Ik ben de oprichter van Storm en werk al ruim tien jaar in sales. Door de jaren heen ontwikkelde ik een unieke coachingsmethode op basis van product, mindset en discipline. Sta jij net als ik positief in het leven? En wil je het beste uit je bedrijf halen? Dan ga ik graag samen met jou op zoek naar manieren om je business nog beter te maken.

Yes, ik wil meer weten!
De gezichten achter Storm

Ontmoet het team

Edwin

Automation expert

Edwin is onze nestor van het team. Hij brengt met zich mee 30+ jaar aan internationale commerciële ervaring in het opzetten van salesnetwerken wereldwijd. Met zijn technische opleiding en veel ervaring in het commercieel aan de man brengen van technische producten heeft hij alles wel een keer meegemaakt.

Yvo

Creatief strateeg

Yvo is het liefst de hele dag op pad is om sales te scoren. Hij is een ervaren senior die de titel van creatief strateeg meer dan waard is. Hoewel outbound sales zijn grote liefde is, houdt hij ook enorm van Formule 1 en is hij een echte hondenliefhebber.

Floor

Office manager

Floor is de lijm in onze organisatie. Zij is onze office manager en voor allerhande vragen staat ze voor jullie klaar! Ask me anything... dat is haar motto. Floor is een multitalent met een klantgerichte aanpak. 

Charlotte

Automation expert

Charlotte is automation expert en growth hacker. Ze opereert daardoor op het snijvlak van marketing en sales. Ze komt uit een echt ondernemersgezin. Haar proactieve insteek komt dan ook niet als een verrassing. Haar liefde voor de Costa Blanca straalt elke dag weer door in haar zonnige karakter.

Daniël

Growth hacker

Daniël is onze growth hacking strateeg. Een man met een marketing hart en staat altijd klaar met een out of the box oplossing. 
Hij staat altijd klaar om je op marketing gebied te verrassen en te werken naar een topresultaat. 

Boost je sales met behulp van Storm

Benieuwd wat de consultants van Storm voor jou kunnen betekenen? Ontdek het tijdens een vrijblijvend gesprek.

Yes, naar contact!