Sales coaching

Profiteer van +10 jaar ervaring in salescoaching

Unieke coachingsmethode op basis van product, mindset en discipline
Werk stap voor stap naar meer omzet, werkgeluk en klanttevredenheid

Wil meer uit je bedrijf halen in minder tijd? Dankzij de coaching van Storm werk je met passie, plezier en positiviteit aan het vergroten van je commerciële succes. De focus ligt daarbij niet enkel op het scoren van sales, maar ook op de processen daaromheen. Dat levert prikkelende vragen op. Sta je wel echt achter je product? Zit je lekker in de wedstrijd? En voel je je intrinsiek gemotiveerd? Samen met salescoach Erwin Grootenboer ga je op zoek naar antwoorden en werk je aan jezelf, je bedrijf én je klantenkring.

Onze coach

Erwin Grootenboer

Storm-oprichter Erwin Grootenboer helpt al ruim tien jaar ondernemers om het beste uit hun bedrijf te halen. Dat bereikt hij door met een frisse blik naar je business te kijken, de juiste vragen te stellen en waar nodig liefdevol te ontregelen.

Erwin is schrijver van Yes ik wil omzet!, hét managementboek over omzet, werkgeluk en klanttevredenheid. Met zijn aanstekelijke enthousiasme, coacht hij jou en je bedrijf naar duurzaam commercieel succes.

Kennis maken met Erwin
Bestel het boek

Yes Ik Wil Omzet

Management/sales boek: Yes Ik Wil Omzet

Creëer nieuwe inzichten over je bedrijf, je klanten en jezelf met het managementboek Yes Ik Wil Omzet!

Ga naar het boek

Succesverhaal Mediamattie

Kjelwyn van Mediamattie is door storm geholpen met het verbeteren van zijn commerciële proces. Dit heeft geresulteerd in een verdrievoudiging van de omzet voor MediaMattie.

Erwin is met zijn geduld uniek in zijn soort. En dat heb je nodig wanneer je net als ik zonder enige ervaring ben gaan ondernemen. Met de juiste feedback ben ik aan het werk gezet. Daarmee is de omzet van Mediamattie verdriedubbeld. De salescoaching van Storm levert meer dan alleen een oplossing op korte termijn. Met de hulp van Erwin heb ik mijn toekomstvisie vast kunnen leggen in een goed plan voor de komende jaren.

In een sessie met Kjelwyn is zijn salesproces bekeken en geëvalueerd. We hebben de pijnpunten en kansen in kaart gebracht. Daarbij hebben we geen kant en klare oplossing gegeven, maar precies genoeg handvaten om zelf mee aan de slag te gaan. Alleen zo leer je hoe je zelfstandig sales succes kunt boeken.


Kjelwyn van Houten

Ondernemer @Mediamattie

Leer Erwin kennen

Erwin gaat graag met je in gesprek over zijn coachingsmethode. Tijdens een vrijblijvende kennismaking ontdek je wat hij voor je kan betekenen.

Yes ik ben benieuwd!

Scoor jij de klanten die je verdient?

Met een sterke salesstrategie bespaar je tijd, energie en kosten. Tegelijkertijd levert dit je meer omzet op. Je acquisities verlopen succesvoller en je klantreis is speciaal voor de doelgroep op maat gemaakt.

Wanneer je niet goed nadenkt over de inrichting van je sales, verlies je grip op je commerciële succes. Je trekt hierdoor de verkeerde klanten aan en komt in een omzetparadox terecht: wanneer je met sales bezig bent, scoor je geen omzet. En wanneer je met omzet bezig bent, scoor je geen sales.

Niet goed nadenken over de inrichting van je sales:

  • Je verliest grip op je commerciële succes
  • Omzet is iets wat je overkomt, in plaats van dat je hier grip op hebt
  • Door omzetstress verlies je werkplezier en trek je de verkeerde klanten
Salescoaching

Salescoaching maakt sales weer leuk

Dankzij coaching werk je stap voor stap aan het inrichten en verbeteren van je salesstrategie. Je ontdekt waar je energie verspilt en waar je kansen laat liggen. Ook krijg je inzicht in hoe je in minder tijd meer commercieel succes behaalt. Je werkt daarbij doelgericht aan het optimaliseren van de klantreis en het verhogen van je omzet, werkgeluk en klanttevredenheid.

Werken met Storm

Daarom wil je werken met Storm

Storm biedt salesondersteuning over de gehele klantreis. Onze consultants helpen je op strategisch én uitvoerend niveau met het bepalen en behalen van je salesdoelen.

Ga naar het boek

Salescoaching door Erwin Grootenboer

Met meer dan tien jaar ervaring en een ongeëvenaard enthousiasme voor sales, gaat Erwin samen met jou op zoek naar meer commercieel succes voor je bedrijf. Samen met Erwin werk je op gestructureerde wijze aan het definiëren van je product, het tweaken van je mindset en het ontwikkelen van je discipline.

Erwin Grootenboer transparante achtergrond
Testimonials

Zo denken onze klanten erover:

Professional work, awesome!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit. Phasellus feugiat lacus vitae neque ornare, vitae libero!

Draco Malfoy
Developer @buckybwe

Professional work, awesome!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit. Phasellus feugiat lacus vitae neque ornare, vitae libero!

Draco Malfoy
Developer @buckybwe

Professional work, awesome!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit. Phasellus feugiat lacus vitae neque ornare, vitae libero!

Draco Malfoy
Developer @buckybwe

Samenwerken met Erwin?

Benieuwd wat Erwin voor jou en je bedrijf kan betekenen?
Neem contact op en ontdek wat hij voor je in petto heeft.

Yes ik wil met Erwin Spreken